Atatürk Resmi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Yaz Okulu Öğrenim Sürecine İlişkin Duyuru

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulunun COVID-19 Pandemisi ve derslerin uzaktan öğretim yöntemiyle yürütülmesinden dolayı, Yaz Okulunun açılmamasına Üniversitemiz Senatosu tarafından karar verilmiştir.

• Üniversitemiz Öğrencilerinin farklı bir Üniversiteden ders alabilmeleri için;

“Akdeniz Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi”nin  Farklı bir birimden veya farklı bir üniversiteden ders alma Başlıklı 10 uncu Maddesinin 1 inci Fıkrası “Öğrenciler almak istedikleri dersleri yaz okulu ders kayıtları başlamadan önce dersin içerik, kredi ve saat ölçütleri açısından ilgili yönetim kurulunun uygun bulması halinde başka bir birimden ya da öğrencinin kayıt yaptırdığı yıldaki diploma programının taban puanından daha yüksek bir taban puanı ile öğrenci almış olan başka bir Üniversiteden alabilirler.” hükmü gereğince Üniversitemiz öğrencileri farklı bir birimden veya farklı bir üniversiteden ders alabilirler.

* Akdeniz Üniversitesi Son 11 Yıla ait puan tablosu için tıklayınız.

Eklenme tarihi : 2021-08-13 13:40:21
Son güncelleme : 2021-08-14 10:10:05