Hakkımızda

Yükseköğretim kalite standartları çerçevesinde Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak sürekli şekilde kendimizi geliştirmeye çalışmaktayız. Bu çerçevede yüksekokulumuzda öğrencilerimizin imkânlarına sunulan birçok yenilik yer almaktadır.

• 5 Blok
  • 27 Derslik (C Blok - 12, A Blok - 11, F Blok - 4) ve tüm derslikler gerekli teknolojik altyapıya sahiptir.
  • 3 Bilgisayar Laboratuvarı (C Blok - 2, A Blok 1; "F Klavye")
  • Medya ve İletişim Programı'na bağlı 1 Bilgisayar Laboratuvarı (E Blok)
  • Medya ve İletişim Programı’na bağlı 1 Görüntü, 1 Ses ve 1 Fotoğraf Stüdyosu (C Blok)
  • 2 Konferans Salonu
  • Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 1 Ofis "Aksu Gençlik Merkezi - SBMYO Ofisi”
  • 1 Okuma Salonu
  • 1 Yemekhane
  • 1 Kapalı Spor Salonu
  • 1 Halı Saha
  • 1 Açık Basketbol Sahası & Tenis Kortu
  • Yerleşke içerisinde "Wi-fi" Noktaları (Eduroam dahil)
  • 13 Örgün Öğretim, 13 İkinci Örgün Öğretim ve 1 Uzaktan Eğitim Programı
  • 63 Öğretim Elemanı
  • 26 İdari Personel
  • 7/24 Güvenlik Görevlileri

ile yüksekokulumuz kendisini hem çağın gereksinimleri hem de öğrencilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda sürekli olarak geliştirmeye devam etmektedir.

Eklenme tarihi :24.04.2022 17:08:59
Son güncelleme : 5.04.2024 18:18:04