Atatürk Resmi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Sosyal Hizmetler Programı ''Bir Dilek Tut'' Projesi

Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sosyal Hizmetler Programı öğrencileri Sena AKBAYIR, Tuğba MEMİŞOĞLU, Firdevs KAPLANCAN, Elif ÇELİK, Ayşe ÜNSAL, Hamide DEMİR’in uygulamaya koydukları “Bir Dilek Tut” isimli projede özel bireylerin doğum günleri çeşitli aktiviteler, kostümler ve sponsorlardan alınan hediyelerle birlikte kutlandı.

Sosyal Hizmette Saha Araştırmaları ve Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirilen “Bir Dilek Tut” isimli proje; Özel bireye sahip ailelerin çeşitli nedenlerden dolayı doğum günü etkinliklerini gerçekleştirememeleri sebebiyle yılda bir gün de olsa doğum günleri hatırlanarak, özel bireylerin ve ailelerin mutlu kaldığını görmek ve yüzlerinde tebessümü sağlamak için hayata geçirildi. Etkinlikler özel bireylerin evlerinde ailelerinden izin alınarak gerçekleştirildi. Projenin daha fazla kitleye ulaşabilmesi adına popüler sosyal medya mecralarında (Instagram: @birdileektut), yapılan etkinliklerin paylaşımı ve etkileşimi sağlandı.

(23 Temmuz 2020, Perşembe)

Eklenme tarihi : 2021-08-14 13:56:52
Son güncelleme : 2021-08-14 14:58:35