(GÜNCELLENDİ!) Yüksekokulumuz Ara Sınavları (Vize) Hk.

Öğrencilerimizin dikkatine,

2020-2021 Güz Dönemi gerçekleştirilecek olan ara sınavlar (vize) takviminde; 5i dersleri (TDB / ATA / ENF / YBD) 8. Hafta (23-27 Kasım) olarak programlanmış olup ilgili derslerin sınavları AKUZEM (OYS) platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

Diğer dersler için sınav programı 9. Hafta (30 Kasım – 4 Aralık) olarak planlanmış olup sınavlar MS Teams ve AKUZEM (OYS) platformları üzerinden yapılacaktır. Sınavlar esnasında herhangi bir problem yaşanmaması için;

• 1. Sınıfların sınavları; ilgili dersin 1. saatinde
  • 2. Sınıfların sınavları; ilgili dersin 2. saatinde
  • Kaldırılan derslerin sınavları (Sınav ile ilgili lütfen ilgili dersin öğretim elemanı ile irtibata geçiniz.)

olacak şekilde yapılması planlanmaktadır.

ARA SINAV (VİZE) TAKVİMİ (YAYINLANDI)

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Uluslararası standartlara uygun nitelikli insan gücü yetiştirerek çağı yakalayan, gelişmeye açık, iş dünyasının gereksinim ve isteklerini karşılayabilecek düzeyde, rekabet gücü olan ve benzer alanda eğitim veren okullar arasında sanayi ve hizmet sektörünün tercih ettiği; ulusal ve uluslararası saygınlığı olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki No: 43 - 07030 Muratpaşa / ANTALYA