Türk Telekom Assistt A.Ş. Burdur lokasyonuna Teknik Gezi Düzenlendi

Okulumuz Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 1. Sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Yasemin BİLİŞLİ ve Misafir Öğretim Elemanı Lütfiye İŞLER ‘in eşliğinde 08.05.2018 tarihinde Türk Telekom Assistt A.Ş. Burdur lokasyonuna teknik bir gezi düzenlemişlerdir. Etkinliğin düzenlenmesinde başta hocalarımız olmak üzere ASSİSTT Burdur İl Grup Yöneticisi Erhan ODACI’ya ve tüm Assistt çalışanlarına ilgilerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.