Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Öğrencilerimiz Sejour Sertifikalarını Aldı

“Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programında,  Öğr.Gör. Didem KUTLU tarafından verilen Karşılayıcı Acenta Otomasyonu dersinden başarılı olan öğrencilerimize San Tourism Software Group işbirliğiyle ‘Sejour Incoming Acenta Programı’ sertifikaları dağıtılmıştır.”

“Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının iş hayatında da devamını dileriz.”

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu