TRT Antalya Radyosu Akdeniz’in sesi programı

Okulumuzun Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Programı Öğretim elemanlarından Akdeniz Üniversitesi Yörük Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÖRKAM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Uslu 21 Aralık Çarşamba günü saat:11.30 da TRT ANTALYA RADYOSU Akdeniz’in sesi programına konuk olmuş ve Yörük Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi YÖRKAM’ ın kuruluş sürecini ve merkezin yapmayı planladığı faaliyetleri anlatmıştır.

Bölgemiz ve üniversitemiz için önemli bir merkez olmasını ümit ettiğimiz YÖRKAM’ın bu tanıtım çalışmasını kıymetli buluyor ve okul yönetimi olarak kutluyoruz.