2023-2024 Yeni Kayıt Duyurusu

GÜNCELLENDİ!
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı yeni kayıt duyurusu için tıklayınız.

Yeni Öğrencilerin Kayıtlarının Şahsen Başvurarak Yapılması Gerek Programlar

e-Devlet kaydına açık olmayan programlardaki öğrenciler (Özel Güvenlik ve Koruma Programı & Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı) ile e-Devlet üzerinden kayıt işlemini gerçekleştiremeyen öğrenciler 28 Ağustos - 01 Eylül 2023 tarihleri arasında şahsen başvuru yapabilirler.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları 25 Eylül 2023 - 29 Eylül 2023 tarihleri olarak güncellenmiştir. Dersler ise 2 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

Harç ücreti yatıracak programlar ve öğrenciler;
* Tüm İkinci Örgün Öğretim Öğrencileri,
* Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı (Örgün Öğretim) 1. Sınıf Öğrencileri (Materyal Ücreti),
* Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı (İkinci Örgün Öğretim) 1. Sınıf Öğrencileri (İkinci Öğretim Harcı + Materyal Ücreti),
* Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı (Uzaktan Eğitim) Öğrencileri (Uzaktan Eğitim Harcı + Materyal Ücreti),
* Öğrenim Süresini Uzatan Örgün Öğretim Öğrencileri,
* Af ile Dönüş Yapan Öğrenciler,
* İkinci Üniversite Kaydı Olan Öğrenciler
* Yabancı Uyruklu Öğrenciler

Yukarıda yer alan öğrenciler yatırması gereken harç ücreti miktarını OBS/Ders ve Dönem İşlemleri/Ders Kaydı ekranından öğrenerek bu tarihler arasında
Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ATM cihazlarından harç ücretlerini yatırabilirler.

Şahsen başvuru yapacak öğrenciler için gerekli belgeler:
* İki adet vesikalık fotoğraf
* Lise Mezuniyet Belgesi (2008 ve sonrası mezunları e-Devlet üzerinden bu belgeyi edinebilirler.)
* Öğrenci Bilgi Formu erişim için tıklayınız.

Özel Güvenlik ve Koruma Diploma Programı için aranan belgeler:
1) Bu programa kayıt yaptırabilmek için "5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun"un 10. maddesi d, e, f, bentleri ile "5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik"in 18. maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak gerekmektedir.
* Öğrenci Bilgi Formu erişim için tıklayınız.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Diploma Programı için aranan belgeler:
1) Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.
2) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).

Eklenme tarihi: 21.08.2023 14:31:15
Son güncelleme: 22.09.2023 15:35:55