(YENİ!) TDB / ATA / ENF / YBD Ara Sınav ve Online Deneme Sınavı Hk.

Öğrencilerimizin Dikkatine;

• ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ – I
  1. Deneme sınavı öğrencilerimizin ara sınav’da (vize sınavı) bir sorun yaşamamaları ve sistemin kullanımını öğrenmeleri için oluşturulmuştur.
  2. Sınav girişi için hem Deneme Sınavı hem de Ara Sınav (Vize Sınavı)`na https://akdeniz-sinav-lms.almscloud.net/ linkinden ulaşabilirsiniz.
  3. Öğrencilerimizin birebir sınav deneyimi yaşayabilmeleri için Deneme Sınavı 16-20 Kasım haftasında ders günü ders saatleri arasında yapılacaktır. (Ara Sınav (Vize Sınavı) ise 23-27 Kasım haftasında ders günü ders saatinde yapılacaktır.) Hem Deneme Sınavı hem de Ara Sınav’ın sınav süresi 25 dakikadır. Öğrencilerimiz ders saatlerinin istedikleri bir bölümünde sınavlarını olabilirler. Örneğin, 08:30 ile 10:20 saatleri arasında dersi olan bir öğrenci istediği 25 dakikalık bir zaman dilimi içerisinde sınavını olabilecektir. 10:20’de dersi biten bir öğrenci sınav olmak için 10:05’te sisteme girmesi halinde sınav için sadece 15 dakikası kalacak, ek süre verilmeyecektir. Bu nedenle mağduriyet yaşamamak için ders saatinizin erken vakitlerinde sınavınızı olmanız önerilir.
  4. Deneme sınavı sadece sistemi öğrenmeniz maksatlı olup hiçbir suretle not verme durumu söz konusu değildir. Sadece işleyiş ve olası problemleri görmek amaçlanmıştır.
  5. Ara Sınav (Vize Sınavı) geçme notunuza %40 oranında etki sağlayacaktır ve ilk 7 haftanın konuları Ara Sınav (Vize Sınavı) için konu aralığı olarak belirlenmiştir. Ara Sınavınız test şeklinde (çoktan tek seçmeli) 20 sorudan oluşacak şekilde planlanmıştır.
  • BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ

Ders ile ilgili ara sınav programınızı öğrenmek için tıklayınız. >>> http://enformatikproje.akdeniz.edu.tr/subeler/Arasinav

Uluslararası standartlara uygun nitelikli insan gücü yetiştirerek çağı yakalayan, gelişmeye açık, iş dünyasının gereksinim ve isteklerini karşılayabilecek düzeyde, rekabet gücü olan ve benzer alanda eğitim veren okullar arasında sanayi ve hizmet sektörünün tercih ettiği; ulusal ve uluslararası saygınlığı olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki No: 43 - 07030 Muratpaşa / ANTALYA