Söyleşi: Havacılıkta Yer Hizmeti Şirketi

Yüksekokulumuz Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı Koordinatörü Ali Ceyhun CAM’ın koordinesinde düzenlenen “Havacılıkta Yer Hizmeti Şirketi” temalı söyleşide misafirlerimiz HAVAŞ Antalya İstasyonundan Personel Şefi Ayça SEYMEN ile Nöbetçi Müdür Kubilay HURMADALI oldu. Söyleşide öğrenciler bir yer hizmeti firmasındaki departmanları, çalışma alanları ve pozisyonları, işe alım süreçlerini, kariyer planlaması açısından yolcu hizmetleri memuru veya harekatçı olmanın artılarını, eksileri ve akıllarına takılan diğer tüm soruları birinci ağızdan dinlediler. Bu etkinliğin gerçeklemesinde ve okulumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı da Havaş Antalya İstasyon Müdürü Aylin TAVAN ’a teşekkür ederiz.