Kovid-19 Pandemisi Nedeniyle Kayıt Dondurma İşlemleri

KOVİD-19 KÜRESEL SALGIN NEDENİYLE, 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT DONDURMA İŞLEMLERİ

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının; 31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında Kovid-19 küresel salgını nedeniyle önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilerin, talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurabileceklerine karar verilmiştir.

Söz konusu karar gereğince Üniversitemiz öğrencilerinin yapması gerekenler şunlardır;

a) Önlisans, Lisans ve Lisansüstü öğrencileri talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim öğretim yılı Bahar yarıyılı kayıt dondurma işlemlerini online bir şekilde OBS sisteminden 02.04.2020 tarihinden başlayarak 17.04.2020 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yapabilecektir.

b) Lisansüstü eğitiminin tez aşamasında olan öğrenciler ise; online bir şekilde OBS sisteminden 02.04.2020 tarihinden başlayarak 17.04.2020 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yapabilecekler, ancak kayıt dondurma işlemlerinden yararlanıp yararlanamayacakları (kayıt dondurma onay işlemi) tez danışmanının onayı ve Enstitü Yönetim Kurulunda değerlendirildikten sonra yapılabilecektir.

Uluslararası standartlara uygun nitelikli insan gücü yetiştirerek çağı yakalayan, gelişmeye açık, iş dünyasının gereksinim ve isteklerini karşılayabilecek düzeyde, rekabet gücü olan ve benzer alanda eğitim veren okullar arasında sanayi ve hizmet sektörünün tercih ettiği; ulusal ve uluslararası saygınlığı olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki No: 43 - 07030 Muratpaşa / ANTALYA