Dünya Havacı Kadınlar haftası etkinlikleri

5-11 Mart 2018 Dünya Havacı Kadınlar haftası kapsamında Türk Hava Kurumu Antalya Şubesinin organizasyonunda havacılık sektörünü tanıtmak ve cinsiyet ayrımcılığına karşı fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla yapılan etkinliklerde bölüm koordinatörü Ali Ceyhun CAM’ın koordinesinde Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümü öğrencileri birçok etkinlikte aktif olarak yer almıştır. Yapılan sayısız etkinlikle ülkemize “en fazla etkinlik yapan ülke” kategorisinde Dünya birinciliği getiren başta kurumumuz Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi olmak üzere, etkinlikler de görev alan tüm kurum, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde bir tören düzenlenerek, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yüksel Aslan ve Türk Hava Kurumu Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş söz almış, tören de başarıya giden bu yol ile günün anlam ve önemi vurgulanmıştır. Daha sonra da süreçte yer alan tüm okul müdürlerine, öğretmenlere teşekkür belgeleri ve THK rozetleri takdim edilmiştir.

Bölümümüz olarak katıldığımız etkinliklerden kareler.

*Hava fotoğrafçısı Sıtkı ATASOY ile “Havacılık Fotoğrafçılığı Söyleşisi”

*Antalya Liman Bölgesindeki IFTC’de (Uluslararası Uçuş Eğitim Merkezi) kabin simülasyonu ve uygulamalı eğitim

* Pilot Dr. Üner BEKÖZ ile “Havacılıkta KADINLAR…” adlı söyleşi

* Okulumuz öğrencisi Genç Kanat Simge KELEK “Antalya TRT Radyosunda”

* 2 öğrencimiz TANDEM uçuşunda..

* Türk Hava Yollarında uzun yıllar kabin amiri olarak uçuş yapan Nilüfer DENGİLOĞLU’yla Söyleşi..

* ve Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi Başkanı Vasıf Yüceliş ve tüm ekibine teşekkür ziyareti.