(Güncellendi – 18.01.2021) 2020-21 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI PROGRAMI

Değerli Öğrencilerimiz,

Yüksekokulumuz 2020-21 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi “Final Sınav Programı” tüm detaylarıyla sayfa sonunda yer alan linkte yayınlanmıştır. Final sınavlarımız 18-29 Ocak 2021 tarihleri arasından gerçekleştirilecektir. Sınavlarımız yine MS Teams ve AKUZEM (OYS) platformları üzerinden yapılacaktır.

Dikkat! Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, İngilizce I, Almanca I, Bilgi ve İletişim Teknolojisi, İngilizce 3, Havacılık İngilizcesi 1, Mesleki İngilizce 1 derslerinin sınavları başlangıç saatinden itibaren 2 saat içerisinde girişler gerçekleştirilebilecektir.

Hatırlatmalar:

Ancak bilgisayarla girmenizi öneririz özellikle klasik sorularda daha sağlıklı olabilir.

Mobil cihaz ayarı için: https://www.youtube.com/watch?v=u2aJpVIQiPc&feature=youtu.be

• * Bilgisayar olanağı olmayan öğrencilerimiz bulunduğu ildeki devlet üniversitelerinden bilgisayar laboratuvar desteği alabilirler. Bu konuda tüm üniversiteler bilglendirilmiştir.
  • * Final sınavlarında sınav saatinden 5 dk. önce MS Teams’e girilmesini öneririz.
  • * Final sınavlarında MS Teams üzerinden kayıtlı olduğunuz dersin ekiplerinden @ogr.akdeniz.edu.tr uzantılı hesabınızla sınava girebilirsiniz.
  • * Final sınavlarında, sınav süresi içerisinde yanıt vermelisiniz. Özellikle gönder işlemi de bu süreye dahildir. Gönder işleminden sonra internet bağlantısına bağlı olarak 3-5 dakika işlem devam edebilmektedir. Bundan dolayı 3-5 dakika öncesinde gönder işlemi yapmanızda fayda vardır. Olabilecek aksaklığı sınav esnasında MS Teams üzerinden öğretim elemanına bildirebilirsiniz.
  • * Final sınavlarında olası aksaklıkların (elektrik kesintisi, internet bağlantısının olmaması vb.) yaşanması durumunda çözülebilir sorunlar sınav esnasında yapılabilecek ancak yapılamıyorsa OBS üzerinden (Bütünleme Kayıt) başvurulması durumunda öğrenci “Bütünleme” sınavına girebilecektir.

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UZAKTAN EĞİTİM-ÖĞRETİM UYGULAMA ESASLARI’NCA

Bir sınava aynı internet adresinden birden çok kullanıcıyla bağlanmak, sınavlarda kopyaya teşebbüs etmek, sınavlarda kopya çekmek veya çektirmek, kendi yerine başkasını sınava sokmak veya başkasının yerine sınava girmek gibi nedenlerle sınav düzenine uymayan öğrenciler hakkında “Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği” gereği işlem yapılacaktır.

Öğrenciler tarafından dersin video ve ses kayıtları ile diğer ders materyalleri Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine aykırı olarak kurumun rızası ve onayı olmadan kopyalanamaz, başka ortamlarda paylaşılamaz. Aksi durumda doğabilecek her türlü hukuki, idari ve cezai sorumluluk öğrenciye aittir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

2020-21 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI PROGRAMI

Uluslararası standartlara uygun nitelikli insan gücü yetiştirerek çağı yakalayan, gelişmeye açık, iş dünyasının gereksinim ve isteklerini karşılayabilecek düzeyde, rekabet gücü olan ve benzer alanda eğitim veren okullar arasında sanayi ve hizmet sektörünün tercih ettiği; ulusal ve uluslararası saygınlığı olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki No: 43 - 07030 Muratpaşa / ANTALYA