Uzaktan Eğitime Geçiş İçin Kullanılacak Rehberler (Güncellendi – 23.03.2020)

COVID-19 Salgını nedeniyle durdurulan eğitim faaliyetlerinin YÖK’ün kararı gereği Uzaktan Öğretim Yöntemiyle yapılması Üniversitemizce uygun görülmüştür. Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin ALMS(Öğrenme Yönetim Sistemi platformu) sistemini kullanabilmesi için gerekli rehberler aşağıda belirtilmiştir.

ÖĞRETİM ELEMANLARINA YÖNELİK REHBERLER

1. Öğrenim Yönetim Sisteminin Kullanım Esasları (PDF)
  2. Öğrenim Yönetim Sistemi Kullanım Rehberi Dokümanı (PDF)
  3. Öğrenim Yönetim Sistemi Kullanım Rehberi (Video)
  4. Forum Kullanma Rehberi (PDF)

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK REHBERLER

1. Öğrenim Yönetim Sisteminin Kullanım Esasları (PDF)
  2. Öğrenim Yönetim Sistemi Kullanım Rehberi Dokümanı (PDF)
  3. Öğrenim Yönetim Sistemi Kullanım Rehberi (Video)
  4. Forum Kullanma Rehberi (PDF)
  5. Android Uygulama
  6. iOS Uygulama

DESTEK İÇİN:

E-posta: uzaktanegitim@akdeniz.edu.tr

Telefon: +90 (242) 310 22 19

.:: SIKÇA SORULAN SORULAR ::.

Uluslararası standartlara uygun nitelikli insan gücü yetiştirerek çağı yakalayan, gelişmeye açık, iş dünyasının gereksinim ve isteklerini karşılayabilecek düzeyde, rekabet gücü olan ve benzer alanda eğitim veren okullar arasında sanayi ve hizmet sektörünün tercih ettiği; ulusal ve uluslararası saygınlığı olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki No: 43 - 07070 Muratpaşa / ANTALYA