Türk Hava Kurumu Antalya Şubesinin desteğiyle Model Uçak Başlangıç Eğitimi verildi

Okulumuz sivil hava ulaştırma işletmeciliği 1.sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 15 öğrencimize daha Model Uçak Başlangıç Eğitimi verildi. Gün boyu süren eğitim de öğrenciler Temel Uçak Bilgisi dersinde aldıkları teoriyi uygulamayla birleştirirken, eğlenceli vakit geçirdiler.
Türk Hava Kurumu Antalya Şubesinin desteğiyle gerçekleşen eğitimi koordine eden hocamız Ali Ceyhun CAM‘a ve kurum eğitmeni Ceyda ATMIŞ’a teşekkür ederiz. Model Uçak ve bir çok etkinliklerin devam edeceğini belirten Ali Ceyhun CAM‘a yakın zaman da yapacağımız RC Simülatör etkinliğinde de eğitime katılan öğrencilerimizin sertifikalarının da verileceğini belirtti.”

Linklerimiz

Akdeniz Üniversitesi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki 07070 Muratpaşa / ANTALYA
Tel: 0 242 346 30 30