(Güncellendi 19.09.2018) TEK DERS SINAV DUYURUSU

Okulumuz 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılı tek ders sınavı “19 Eylül 2018” tarihinde saat 13:00 itibariyle C-102 dersliğinde gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin tek ders sınavına başvurabilmeleri için TEK DERS SINAVINA GİRMEK İÇİN BAŞVURU FORMU ‘nu doldurarak, okulumuz C Blok 2. katta yer alan “Evrak Kayıt Bürosu”na en geç 18 Eylül 2018 mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Enformatik Bölüm derslerinden tek ders sınavına girecek öğrencilerimizin linkteki ENFORMATİK TEK DERS SINAVI açıklamayı okumaları gerekmektedir.

TEK DERS ÖĞRETİM ELEMANI LİSTESİ