TEB Etkileşim Merkezi Akdeniz Üniversitesi’nde Açıldı

Gençlere nitelikli iş imkanı olanağı sağlayacak TEB Etkileşim Merkezi törenle açıldı. Tören sonrasında, Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO öğrencilerine tecrübe kazandıracak TEB Uygulama Sınıfı için protokol imzalandı.

TEB Etkileşim Merkezi açılış törenine; Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdürü Yardımcısı Gökhan Mendi, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile çok sayıda davetli katıldı.

TEB Çağrı Merkezi açılışında konuşan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal; “Akdeniz Üniversitesi öğrenci sayısıyla, kampüs altyapısıyla, eğitime ve bilime verdiği katkıyla Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden bir tanesi. Bu yıl itibariyle 21 Fakülte ve 11 Meslek Yüksekokulu 7 Enstitü, 1 Yüksekokul, 1 Konservatuvar ile yaklaşık 73 bin öğrenciye eğitim veriyoruz. Bu okullarımızdan biri olan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz mezun ettiği öğrencilerle sektörde önemli alanlarda; iş dünyasının, ülkemizin, bölgemizin, şehrimizin iş gücünü ihtiyacını karşılıyor.” dedi.

Akdeniz Üniversitesi ve Türkiye Ekonomi Bankası işbirliği ile TEB Eğitim Uygulama Sınıfı için protokol imza törenini de gerçekleştireceklerini belirten Rektör Ünal; “Bu uygulama sınıfı ile Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimiz eğitim alırken aldıkları teorik etiğimi uygulamalı bir şekilde öğrenerek tecrübe kazanma imkanı bulacaklar. Yine açılışını yaptığımız TEB çağrı merkezi ile öğrencilerimiz okurken staj yapma imkanı bulacak, ayrıca öğrencilerimize mezun olduktan sonra istihdamda bir öncelik tanınacak. Bu açıdan da öğrencilerimizin şanslı olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdürü Yardımcısı Gökhan Mendi ise konuşmasında şunları kaydetti; “Türkiye’de “call center” dediğimiz telefon etkileşim merkezimizin üçüncüsünü Antalya’da açtık ve ilk defa böyle bir faaliyeti üniversite içinde yapıyoruz. Burada amacımız hem Antalya’ya katkı sağlamak hem de öğrencilere eğitim yıllarında ve üniversiteden mezun olduktan sonra bir iş imkanı sunmak. Akdeniz Üniversitesi’nde Türkiye’de sayılı okullarda verilen “Müşteri Etkileşim Merkezi” dersi veriliyor. Bu da bizim çok önemsediğimiz bir husus ve bu bağlamda işbirliğimizi geliştirmek isteriz.”

Türkiye Ekonomi Bankası olarak Antalya’da ki faaliyetlerinin müşteri etkileşim merkeziyle sınırlı kalmayacağını belirten Mendi; İstanbul’da bulunan banka merkezimizi ve bazı operasyonel işlerimizi Antalya’ya taşımayı düşünüyoruz, belki ilerde bunları gerçekleştirmiş olacağız. Ben şuana kadar gösterdikleri her türlü destekleri için siz başkanlarıma ve tabii ki sayın rektörüme; Türkiye Ekonomi Bankası çalışanlarıma ve İstanbul’dan gelen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlk defa Antalya’da gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğini başarılı bir şekilde yürüteceğimize inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun, Teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Linklerimiz

Akdeniz Üniversitesi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki 07070 Muratpaşa / ANTALYA
Tel: 0 242 346 30 30