Sosyal Hizmetler Programı Öğrencilerinin Yaptığı Projeler

2016/2017 eğitim öğretim döneminde Sosyal Hizmet ve Danışmanlık bölümü Sosyal Hizmetler Programı öğrencileri, “Sosyal Hizmette Saha Araştırmaları ve Topluma Hizmet Uygulamaları” uygulamaları dersi kapsamında öğrencilerinin bilgi ve birikimlerini kullanacakları bir toplumsal hizmet projesinde yer almalarını sağlayarak sosyal sorumluluk bilincini ve duygusunu geliştirmek amacıyla çeşitli projeleri uygulamaya koymuşlardır. Gerçekleştirilen projeler ile birçok farklı insan ve farklı hayata dokunabilmeyi sağlamışlardır.

Öğrencilerimizi gerçekleştirdikleri projeler için tebrik eder, mesleki yaşamlarında başarılar dileriz.

Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü

Yapılan Projeler ve Fotoğraflar

1. Haydi Sende Yardım Et
  2. Engelsiz Orman