Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Eğitim Gezisi

Yüksekokulumuz Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı Koordinatörü Ali Ceyhun CAM’ın koordinesinde düzenlenen eğitim gezisinde; 15 öğrencimiz ülkemizdeki üç Mock-up Eğitim Merkezinden birisi olan Liman bölgesindeki International Flight Trainig Center’da (IFTC) kabin simülasyon eğitimlerini yakından görme, uygulamalı öğrenme şansı yakaladılar. Eğitimde Boeing 737-800 tipi uçağa dair yangın ve duman, kapı arıza, kapı ve acil çıkış, acil durum ve güvenlik ekipmanları, tahliye ve uçuş prosedürleri gibi gerçek bir uçuşta olabilecek tüm olaylar ile ilgili oluşturulmuş senaryoları uygulamalı olarak gördüler.

Daha önce de bizlere desteğini esirgemeyen başta teknik ekip lideri
Barış GÜVEN olmak üzere tüm IFTC Antalya ekibine öğrencilerimize verdiği destek için teşekkür ederiz.