Pilotaj ve Kabin Memurluğuna Dair Her Şey

Okulumuz sivil havacılık programın öğretim elemanı Ali Ceyhun CAM’ın koordinesinde gerçekleşen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Hocamız öğrencilerini pilot Cenk BARDAKOĞLU ve kabin memuru Cemre ATEŞ’le buluşturdu. “Nasıl pilot ve kabin memuru olunur, hangi süreçlerden geçilir” şeklinde başlayan söyleşi daha sonra soru cevaplar la devam etti.. Üç saate yakın süren bu renkli ve eğitici söyleşi için başta misafirlerimize, ve bunu organize eden hocamıza teşekkür ederiz.