Özel Güvenlik Sektöründe Son Zamanlarda Yaşanan Gelişmler Ve Olayların Analizi Paneli

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü ve Özel Güvenlik ve Koruma Programı tarafından yüksekokulumuz Ahmet Yesevi Konferans Salonunda, 20.12.2016 tarihinde, saat 13:30’da, “Özel Güvenlik Sektöründe Son Zamanlarda Yaşanan Gelişmeler ve Olayların Analizi” konulu bir panel düzenlemiştir. Söz konusu panele Securitas Güvenlik Hizmetleri, Türkiye, Antalya Havalimanı Güvenlik Müdür Yardımcısı Sayın Alper Mazun konuşmacı olarak katılmış, yüksekokulumuz özel güvenlik bölümü öğrencilerini ilgili sektör ve sektörde son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve olaylarhakkında bilgilendirmişlerdir.

Linklerimiz

Akdeniz Üniversitesi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki 07070 Muratpaşa / ANTALYA
Tel: 0 242 346 30 30