Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı İlk Ders ve Oryantasyon Eğitimi” konulu etkinlik düzenlemiştir

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü ve Özel Güvenlik ve Koruma Programı tarafından yüksekokulumuz Yesevi Konferans Salonunda, 26.09.2016 tarihinde, saat 13:30’da, “Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı İlk Ders ve Oryantasyon Eğitimi” konulu bir etkinlik düzenlemiştir. Söz konusu etkinlikte bölümümüze yeni gelmiş olan öğrencilerimize üniversitemiz, yüksekokulumuz ve bölümümüz tanıtılmış, öğrencilerimiz yükümlülükleri ve hakları konusunda bilgilendirmişlerdir.

Linklerimiz

Akdeniz Üniversitesi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki 07070 Muratpaşa / ANTALYA
Tel: 0 242 346 30 30