Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Eğitimi

08/03/2019 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO A102 numaralı derslikte Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü toplam 70 öğrenciye “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği” konulu eğitim Antalya Sağlık İl Müdürlüğü, Sağlıklı Hayat Merkezi, Sosyal Hizmet Uzmanı  Belma ÖZORAN tarafından verilmiştir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlam ve öneminin de daha iyi anlaşılacağı öngörülerek düzenlenen eğitime katılan öğrencilerin siyasi yaşamda kadının yeri, Dünya’da ve Türkiye’de kadına yönelik şiddetle mücadele ile ilgili kapsamlı bilgiler verildi. Etkinlik öğrencilerin soruları ve günün anlamı dolayısıyla sunulan ikramla son buldu.

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu