İş Hayatına Yeni Katılacaklar İçin Öneriler ve Çağrı Merkezi Mesleki Yeterlilik Belgeleri konulu seminer

Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı tarafından 09 Mayıs 2018 Çarşamba günü Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yesevi Salonu’nda saat 14:00 de “İş Hayatına Yeni Katılacaklar İçin Öneriler ve Çağrı Merkezi Mesleki Yeterlilik Belgeleri” konulu seminer gerçekleştirildi. SC Belgelendirme Çağrı Merkezi Mesleki Yeterlilik İş Geliştirme Direktörü, Çağrı Merkezi Yöneticisi & İnsan Kaynakları Profesyoneli Cem ARPACI’nın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, İş arama sürecinde dikkat edilmesi gerekenler, Mülakatlarda başarı sırları, Mesleki Yeterlilik Belgesi başvuru ve sınav süreci ile belge avantajları konularında değerli bilgiler aktarıldı. Çok sayıda öğrencinin katılım sağladığı seminerin sonunda Çağrı Merkezi Hizmetleri Program Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Yasemin BİLİŞLİ tarafından Cem ARPACI’ya teşekkür belgesi  takdim edildi.