Herkes İçin Havacılık” adlı konferansta HERKES İÇİN HAVACILIK DERNEĞİ İstanbul Temsilcilerinden Alişan DEĞİRMENCİLER’i ağırladık…

Okulumuz Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı öğretim görevlisi Ali Ceyhun CAM tarafından gerçekleştirilen “Herkes İçin Havacılık” adlı konferansta HERKES İÇİN HAVACILIK DERNEĞİ İstanbul Temsilcilerinden Alişan DEĞİRMENCİLER’i ağırladık. Derneğin kuruluş amacının, vizyonunun ve geleceğe dönelik projelerin anlatıldığı sunumda, bu yıl yapılmasını planlanan etkinlerde okulumuz öğrencilerimizin de yer alabilmesi için, dernek üyelik formları dolduruldu, ve derneğin Antalya ayağını temsil etmek, organizasyonları buradan yürütmek için programımız öğrencilerinden Antalya Temsilcisi (Onur Arslan) ve yardımcısı (Deniz TALAYHAN) seçildi. Konferans sonunda Alişan DEĞİRMENCİLER’e okul yönetimi tarafından hazırlanan teşekkür yazısı verilirken, bir sonraki etkinlikler için de çalışmalar başlatıldı.