“Havacılık Öğrencileri Ali hocalarıyla Uçuyor”

Teoriyi uygulamayla birleştiren hocamız daha önceden planladığı üzere 20 tane havacılık öğrencisini Türkiye’de sadece 3 tane yerde olan son teknoloji elektro-pnömatik motion’lı simülatörler de uçuşla buluşturdu. Antalya serbest bölge mevki de yer alan International Flight Training Center (IFTC) ‘de gençler, küçük bir IFTC briefing’inin ardından; IFTC Antalya Ekip Koordinatörü Barış Güven Bey ve Flight Simülatör teknisyeni Mehmet Durgut Bey’in gözetiminde; emergency durumları uygulamalı yaşadılar, slide patlatıp kaydılar, kabin de yangın söndürdüler, yetmedi her biri son teknoloji elektro-pnömatik motion’lı kokpitte tek tek uçtular. Bu deneyimi öğrencilerimiz yaşamasına vesile olan başta IFTC Antalya ekibine ve üst yönetimine, sonra da  öğrencilerimiz için köprüler kurup, onlar için çabalayan hocamız Ali Ceyhun CAM’a teşekkür ederiz.