Havacılık dersleri Uçuş Simülatör’ünde alıyor

1.sınıf havacılık öğrencileri Temel Uçak bilgisi dersi kapsamında Ali Ceyhun CAM hocamızın öncülüğünde yine bir ilke imza attı. Öğrencilerimiz konferans salonuna kurulan simülatör üzerinden uçak kokpitini, uçuş kumanda yüzeylerini, ve diğer seyrüsefer cihazlarını uygulamalı olarak öğrendi. Ayrıca en son da bir Antalya Esenboğa flight simülatör uçuşu gerçekleştirildi. Teoriyi uygulamayla birleştiren hocamıza, okulumuza her zamanki desteklerinden dolayı Pilot Cenk BARDAKOĞLU’na emekleri için teşekkür ederiz. Ayrıca Cenk kaptanımızın önderliğinde yapılan ders sonu mini test sonucunda şanslı 20 öğrencimizle yakın zamanda Uçak Gezisi planlanmaktadır.

Linklerimiz

Akdeniz Üniversitesi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi, Palmiye Caddesi, Çallı Mevki 07070 Muratpaşa / ANTALYA
Tel: 0 242 346 30 30