“Havacılığın Farklı Branşları” adlı etkinlik kapsamında; Öğretim Görevlisi Ali Ceyhun CAM’ın öncülüğünde Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesini ağırladık.

Havacılığın Farklı Branşları” adlı etkinlik kapsamında; Öğretim Görevlisi Ali Ceyhun CAM’ın öncülüğünde Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesini ağırladık, gençlerle eğlenceli bir şekilde geçen konferansta THK yönetim kurulu üyesi Süleyman Girgin ve model uçak öğretmeni Ceyda Atmış’la birlikte, genç kanat Feray Sert kurum aktivitelerini, sportif havacılığın branşlarını ve bu yıl kurumca yapılması gereken etkinlikler değerlendirilip, birlikte yapılacak projeler için söz alındı. Gençlerimiz şimdiden bahar yarı yılında yapılması planlanan Jet Fest ve Dünya Havacı Kadınlar haftası için şimdiden sözlerini aldı.