KONFERANS

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü ve Özel Güvenlik ve Koruma Programı tarafından yüksekokulumuz Ahmet Yesevi Konferans Salonunda, 16.10.2018 tarihinde, saat 10:30’da, “Dünyada ve Türkiye’de Özel Güvenlik Sektörü ve Güvenlik Çalışanlarında Aranan Nitelikler” konulu bir konferans düzenlemiştir. Söz konusu konferansa Securitas Türkiye Güvenlik Hizmetleri, Akdeniz Havalimanı Güvenlik Müdürü ve Ek Rol Havacılık Segment Müdürü Sayın Seçkin ÖZDEMİR konuşmacı olarak katılmış, yüksekokulumuz özel güvenlik bölümü öğrencilerini dünyada ve Türkiye’de özel güvenlik sektörü, sektörde aranan çalışan nitelikleri, Securitas bünyesinde kariyer planlama konuları hakkında bilgilendirmişlerdir.