Dünya Sosyal Hizmet Günü kutlandı

Uluslararası Sosyal Hizmet Uzmanları Federasyonu’nun(IFSW) bu yılın temasını “Toplumsal ve Çevresel Sürdürülebilirliği Geliştirmek” olarak belirlediği ve her yıl Mart ayının 3. salısı çeşitli etkinliklerle tüm dünya çapında kutlanan Dünya Sosyal Hizmet Günü (Word Social Work Day) bu yıl 21 Mart tarihinde üniversitemizde de yapılan konferans ile kutlandı. Sosyal Hizmet Alanları ve Güncel Uygulamalar isimli konferansa  alanda çalışan Sosyal Hizmet Uzmanları, Güngör ÇABUK, Belma ÖZORAN, Özgül ELİTOK, Vildan DÖNMEZ konuşmacı olarak yer aldı.

Konferansta sosyal hizmet alanlarına dair bilgiler sunulurken sosyal hizmet uygulamaları ve güncel örnekler hakkında da bilgiler verildi. Verimli geçtiği gözlemlenen konferansa katılan ve katkı veren tüm herkese teşekkür ederiz.