Bilin Bakalım; Pilotlar Neden Üniforma Giyer?

Yüksekokulumuz Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı Bölüm Koordinatörü Ali Ceyhun CAM’ın koordinesinde düzenlenen “Bilin Bakalım; Pilotlar Neden Üniforma Giyer?” adlı söyleşide Eğitmen Pilot Dr. Üner BEKÖZ ’ü ve ekibi Praxis İstikbal çalışanlarını ağırlandı. Havacılık alanında çalışmalar yapan, pilotaja öğrenciler kazandıran, 35 yılı aşkın süredir uçan BEKÖZ’ün keyifli sunumuyla çocuklar pilotluğa ve pilotaj sürecine ilişkin süreçleri hem öğrendi, hem eğlendi. Ayrıca PRAXIS İstikbal yarışması hakkında da bilgi edinme şansı yakaladılar.