Akdeniz Üniversitesi SBMYO öğrencilerinden Antalya Çocuk Evleri Sitesine Ziyaret

06.04.2019 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünün de katkılarıyla gerçekleşen ziyarette Antalya Çocuk Evleri Sitesinde yaşayan çocuklar ile Sosyal Hizmet ve Danışmanlık bölümü öğrencileri bir araya geldi. Sosyal Hizmet ve Danışmanlık bölümü öğrencilerinin Sosyal Hizmette Saha Araştırmaları ve Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirilen bir projenin amacı kurum çatısı altında yaşayan çocukların, içinde bulundukları durumun yarattığı olumsuz etkilerle başa çıkmalarına yardımcı olmak adına el uzatmaktı. Yaklaşık 30 kişinin katılımıyla önce kahvaltı, daha sonra çeşitli aktiviteler ile öğrenciler ve çocuklar keyifli anlar geçirdi. Öğrenciler proje kapsamında etkinliklerinin devam edeceğini, çocuklara katkı verebilmenin, onların gülümsemesine katkı sağlamanın mutluluk verdiğini belirtti. katkılarından Dolayı SBMYO yönetimine ve üniversitemize teşekkür ederiz.

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu