Akdeniz Üniversitesi Öğrencileriyle Birlikte Adım Adım

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2.sınıf  öğrencileri  ‘Birlikte Adım Adım’ sosyal sorumluluk projesiyle oldukça anlamlı bir işe imza attılar.

Halkla İlişkiler Kampanya Tasarımları dersi kapsamında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi ile öğrenciler, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon kliniğine 2 (çocuk ve yetişkinler için) cihaz bağışında bulundular.

Standing Table (ayakta durma sehpası) adı verilen cihazın kurulumu yoğun bir ilgi ile gerçekleşti. Cihaz çeşitli kas hastalıkları, Serebral Palsi, Spina Bfida, Parkinson gibi hastalıklarda ayakta duramayan, hareket fonksiyonu azalmış veya hareket fonksiyonu olmayan hastaları ayakta dik tutmak ve fizik tedavi sürecine hazırlamak amacı ile kullanılıyor. Kliniklerine böylesine anlamlı bir bağışın yapılmasını büyük bir mutlulukla karşıladıklarını belirten Fizyoterapist Sedat BAYRAK, bu cihazların hastaların tedavisi sürecinde ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek tedavi aşaması hakkında bilgi verdi, ardından Öğr. Gör. Özlem MANSUROĞLU ve öğrencilerine teşekkür etti. Açılış sonunda projeye destek amaçlı katılım sağlayan öğrencilere farkındalık simgesi olarak mavi kurdele dağıtıldı.