(Başvuru Sonuçları Yayınlandı!!!) 2019-2020 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Duyurusu

★ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖN LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARI İÇİN KURUMİÇİ, KURUMLARARASI VE YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ DUYURUSU

Üniversitemize 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde 1) ile Lisans ve Ön Lisans diploma programlarına öğrenci ALINMAYACAKTIR.
Ayrıca Genel Ağırlıklı Not Ortalaması(GANO) ile Lisans diploma programlarına öğrenci ALINMAYACAKTIR olup; Önlisans diploma programlarına Genel Ağırlıklı Not Ortalaması(GANO) ile başvuru yapacak öğrenciler, 13-24 Ocak 2020 tarihleri arasında aşağıda yer alan yatay geçiş başvuru formunu doldurarak, İlgili Birime başvuru yapabileceklerdir. Posta yolu ile yapılan başvurularda evrağın Birime teslim tarihi esas alınır, ortaya çıkabilecek olan gecikme vb. olumsuzluklardan Üniversitemiz sorumlu değildir.

★ Önlisans diploma programları için Kontenjanlar Ocak ayı içerisinde yayımlanacaktır.

Yatay Geçiş Başvuruları ve Kayıtları Bahar Yarıyılı
Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 13-24 Ocak 2020
Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin Birimlerce Duyurulması 31 Ocak 2020
Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihleri 03-07 Şubat 2020
Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Yedek Adayların Kesin Kayıt Tarihleri 10-12 Şubat 2020

Genel Ağırlıklı Not Ortalaması (GANO) İle Ön Lisans Diploma Programlarına Yatay Geçiş Öğrenci Alım Duyurusu ve Kontenjanları
Akdeniz Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Düzeyinde Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönerge

Başvuru sonuçlarını aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

2019-2020 Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilenler

2019-2020 Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvurusu Reddedilenler

Uluslararası standartlara uygun nitelikli insan gücü yetiştirerek çağı yakalayan, gelişmeye açık, iş dünyasının gereksinim ve isteklerini karşılayabilecek düzeyde, rekabet gücü olan ve benzer alanda eğitim veren okullar arasında sanayi ve hizmet sektörünün tercih ettiği; ulusal ve uluslararası saygınlığı olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu