(08.07.2019 GÜNCELLENDİ!!!) 2. EK Sınav Programı

26/11/2014 tarih 29187 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6569 Sayılı Kanunun 28’inci Maddesi gereğince değişiklik yapılan 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 44 üncü Maddesi (c) Fıkrasının, Üniversitemize bağlı ön lisans ve lisans diploma programlarında uygulanmasına ilişkin esaslar çerçevesinde;

2014 tarihinde Kayıt yapmış Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencileri ile 2015 tarihinde Kayıt yapmış öğrenciler için 2. Ek Sınav programı aşağıdadır. Bilgilerinizi rica ederiz.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

2.-EK-SINAV-PROGRAMI